Sök chiptuning för din bil

[ecutune-simulator-search]

Bokningsförfrågan

Skicka en bokningsförfrågan för att få exakt pris på den optimering eller chiptuning du vill göra. Skriv gärna om du är intresserad utav steg 1, steg 2 och andra tilläggstjänster, så återkommer vi med kostnad och vi bokar en tid tillsammans.

N

Optimera för ekonomi

Med rätt körsätt kan man uppnå ett mycket positivt resultat på bränsleförbrukningen. Genom att följa rekommendationer för Eco-driving så kan man förminska bränsleförbrukningen med upp till 20%. Förbättringen varierar förstås på bilmodellerna. Här kan du läsa Motormännens instruktioner för Eco-driving.

~

Garantier

Vid en motoroptimering så lämnar vi alltid garantier på utfört jobb, dvs. att den optimering du fått fungerar och ger den ökning av vridmoment och kraft som vi angivit. Om du inte är nöjd med optimeringen så läser vi in din originalfil igen och din bil blir återställd till originalskick. Vi lämnar 2 års garanti på vårt arbete.

Företagslösningar

Har du flera bilar eller transportfordon i ditt företag och är intresserad av en skräddarsydd lösning? Vi undersöker varje kunds unika behov och tar fram förslag för just ditt företag. Maila oss en intresseanmälan med information om din verksamhet eller ring oss!

Vanliga Frågor

Har ni fasta priser?

Den korta förklaringen är att att de flesta bilar innebär olika mycket jobb. Istället för att ta höjd för den svåraste bilen, så ger vi alltid Dig ett pris anpassat för arbetet Din bil kräver.

När får jag mitt pris?

Vi försöker alltid att svara samma dag. Beroende  på när du skickar in förfrågan och hur mycket tid vi har avsatt att räkna priser så får du svar in om 1-3 dagar.

Vad får jag för garantier?

Vår garanti täcker kortfattat: priset, utlovad effekt, samt 2 års garanti på allt arbete vi utfört. Vi testar noggrant både före och efter optimering för att upptäcka eventuella problem i god tid.