Vi optimerar i Stockholm!

Better Motion sysslar med optimering av personbilar i Stockholm. Vi håller till i Solna men har återförsäljare både söder och norr om vår egna lokal. Kontakta oss för att boka in din motoroptimering – eller be om mer information så hjälper vi dig!

Pris från 4995 ;-

Lägre förbrukning

Fler hästkrafter

Bättre körupplevelse

BMW- optimering

En BMW kommer alltid att vara en BMW, och de flesta köper bilen för att den ligger bra på vägen och har en härlig körkänsla från början. Att optimera din BMW kommer enbart att höja glädjen i din körning – och du kommer troligen få ner förbrukningen också!

Audi - optimering

Audi är och har alltid varit med i performance-segmentet, därav bygger de oftast motorer som tål mer än vad de programmeras för till marknaden. Att låsa upp kraften i din Audi kan både sänka förbrukningen och ge dig ännu mer körglädje!

Volkswagen- optimering

Om du åker en Volkswagen idag så har du köpt dig en del av den tyska performance-kulturen. VAG återanvänder många delar ur bland annat Audis hårdvara. Din Volkswagen döljer troligen både mer effekt och bättre förbrukning – och vi kan hjälpa dig låsa upp det!

Optimera för ekonomi

Med rätt körsätt kan man uppnå ett mycket positivt resultat på bränsleförbrukningen. Genom att följa rekommendationer för Eco-driving så kan man förminska bränsleförbrukningen med upp till 20%. Förbättringen varierar förstås på bilmodellerna. Här kan du läsa Motormännens instruktioner för Eco-driving.

~

Garantier

Vid en motoroptimering så lämnar vi alltid garantier på utfört jobb, dvs. att den optimering du fått fungerar och ger den ökning av vridmoment och kraft som vi angivit. Om du inte är nöjd med optimeringen så läser vi in din originalfil igen och din bil blir återställd till originalskick. Vi lämnar 2 års garanti på vårt arbete.

Företagslösningar

Har du flera bilar eller transportfordon i ditt företag och är intresserad av en skräddarsydd lösning? Vi undersöker varje kunds unika behov och tar fram förslag för just ditt företag. Maila oss en intresseanmälan med information om din verksamhet eller ring oss!

Bokning & Offert

Skicka en förfrågan för att få ett fast pris på optimering av din bil. Du kan även skicka en förfrågan om du har frågor kring optimeringen.